Wie zijn wij?

Quality in Security and Communication (QSC) N.V. doet haar naam eer aan en verleent al vele jaren top service aan bedrijven, winkels en particulieren in Suriname. Wilt u weten wie QSC tot een van de meest succesvolle installateurs van elektronische beveiligingssystemen maken?

BEKIJK het TEAM van QSC

Of het nu gaat om inbraak-, brand-, camera- , toegangsbeveiligingssystemen, elektronische artikelbeveiliging (EAS) en andere retail beveiligingssystemen, communicatiesystemen, buispostsystemen en metaal/wapendetectoren, QSC N.V. vertaalt uw wensen in een systeem dat past bij uw business en uw budget.

Nieuw

Nieuw! Sensormatic heeft nieuwe hulpmiddelen waarmee u de genomen maatregelen tegen verspreiding van COVID-19 kunt verbeteren. Het gaat om een Thermal camera om lichaamstemperatuur te meten, een Professional Video Monitor (PVM) bij de deur om de binnenkomende mensen te informeren en een People counting systeem waarmee de social distancing wordt bewaakt.

Met een thermal camera beschermt u uw personeel en uw klanten beter omdat deze camera de lichaamstemperatuur exacter meet en u geen medewerker hoeft in te zetten die van dichtbij mensen handmatig opmeet. Minder personeel bij de deur en een snellere doorstroming. Bekijk hier de Video

Een PVM bij de deur helpt uw personeel om het publiek te informeren d.m.v. tekst, graphics en geluidsboodschappen. Koppel een camera met gezichtsherkenning aan de PVM en alle binnenkomende personen worden gescand op het gebruik van gezichtsmaskers. Geen masker, dan geeft de PVM een beeld en geluidsmelding.

Wat doen wij?

Wij bieden oplossingen en maatwerk aan:

ONZE KLANTEN